20 Şubat 2020 Perşembe

Masumiyet ve Beyaz renk



Beyaz, renk bilimciler tarafindan bir renk olarak görülmez. Tüm renkleri yansıtır. Temizliğin masumiyetin ve saflığın simgesi olan beyaz, doğumda, ölümde, evlilikte kullanılırken hepsinde yeni bir dünyaya kapı açmayı ifade etmektedir. Aslında beyazın muhteşem etkilerini merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz.

 Beyazın enerjisi masumiyet, temizlik, saflık enerjisidir. Huzuru ve güveni temsil eder. Beyazın, negatif enerjileri azaltan bir özelliği vardır. Negatif duyguları yok etmek istiyorsanız, hayatınızda beyazı kullanabilirsiniz. Düşünce gücünü artıran beyaz, istikrar ve devamlılığında temsilcisidir. Tüm renklerle uyumludur ve dengeleyicidir. Kullandığınız renklerin pozitif enerjisini artırır. Yaşam alanlarında beyaz kullanırsanız, güneş almayan odaların aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yine küçük mekanları beyazla ferah ve geniş bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Beyaz sevenler, aydın bir düşünceye sahiptir. Geniş hayal güçleri vardır. Sağlık üzerinde de etkileri vardır. Beyaz rengin enerjisi, bağırsak rahatsızlığında tedaviye yardımcı olabilir. Akciğer yetersizliği ya da şeker hastalığı için de beyazın olumlu etkileri fark edilebilir. İnsan sağlığına olan etkileri ve negatif enerjiyi azaltması nedeniyle hastaneler ve sağlık çalışanları  beyazı çokça kullanmaktadır.

Beyazın ışığı yansıtma özelliğinden dolayı serinlik ve soğukluk verdiği de malumunuzdur. Kişilere  soğukkanlılık verirken mekanlara da serinlik verir. Banyonuzun beyaz olması evinizde berekete sebep olabilir.

Kısacası saflığı, temizliği ve masumiyeti her an yaşantısında görmek isteyenlerin rengidir beyaz.
                                                 Ülkü TOKUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Masumiyet ve Beyaz renk

Beyaz, renk bilimciler tarafindan bir renk olarak görülmez. Tüm renkleri yansıtır. Temizliğin masumiyetin ve saflığın simgesi olan beyaz...