23 Ekim 2019 Çarşamba

Çekim yasası : Para ve Bolluğu Hayatımıza Çekelim




Hayatımızda birçok alanda mutlu olaylar yaşarız. Bunun yanında bazı sıkıntılar da karşımıza çıkabiliyor. Parasal ve maddi konularda yaşanılan sıkıntılar birçoğumuzun başından geçmiştir. Hayatımızda para ile ilgili sorunlarımız mı var? Parayı kazanamıyor musunuz? Yoksa elinizde mi tutamıyorsunuz? Yani başka bir ifade ile bereketi mi yok? Bu soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz. Para enerjisini aktifleştirelim. Hayatımıza para girişine izin verelim..


Para İle İlgili Duygu ve İnançlarımız
Para ile ilgili duygularımızı ve inançlarımızı gözden geçirelim.  Para deyince ya da alışveriş sonrası hangi duyguyu hissediyoruz? Üzüntü mü suçluluk mu? Hangi inançlarımız var? Kimimiz para ile saadet olmaz der, bazılarımız çok paranın İnsanı baştan çıkaracağını söyler. Kimimiz paranın ne önemi var derken kimimiz de parayı istemediğini tekrar eder. Para elimin kiri deriz kir gibi akar gider elimizden. Para geldiği gibi gidiyor deriz gerçekten de geldiği gibi gider. Peki para kötüyse neden hep parasızlıktan yakınırız?  Borçlarımızdan, faturalardan, işsizlikten bahsederiz. Demek ki para hayatımızda var. Ve çok önemli bir yeri var. Öyle ise onu kötü görmek para hakkında negatif enerji yaymak onun bize gelmesini engeller. Para enerjisi hayatımıza akamaz. Paranın önüne engel koyarsak para enerjisi bizden uzaklaşır. Paranın kendisi aslında bir kağıttır ama ona yüklenen anlam itibariyle yüksek bir enerjiye sahiptir. Öyleyse para ile ilgili duygularımızı olumluya dönüştürmek ve para enerjisini aktifleştirmek için gayret etmeliyiz.

Para Enerjimizi Yükseltelim
Para enerjisi önemli bir konudur. Parayı hayatımıza çekmek için bazı duygularımızı olumluları ile değiştirelim. Kendimize telkin verelim. Para iyidir. Para benim hayatıma akar. Param bereketlidir. Ben zenginim demeliyiz. Bilinçaltının gerçeklik algısı yoktur. Siz zenginim dedikçe onu kodladıkça bilinçaltı bunu kabul edecektir. Zenginim derken kendimizi zengin hissetmemiz de önemlidir. Yani zengin olsaydık ne yapardık? Paramızı nerelere harcardık? Hangi duyguları hissederdik? Kendimizi zenginmişiz gibi hissetmek parayla ayni frekansa çıkmamızı sağlayacaktır. Burada kastettiğimiz zenginlik multimilyarder olmak değildir elbette. Kendi hayatımızı en kaliteli şekilde devam ettirebilmektir zenginlik. İhtiyacımız olan bir şey için ben bunu alamam çok pahalı deriz. Gider ucuzunu alırız. Oysa ucuz olan, kalitesi de düşükse yakın zamanda ya bozulur ya sağlık sıkıntıları ile karşımıza çıkabilir. Ucuz olup 5 tane alacağımıza, pahalı olup 2 tane almak hem kullanışlılık, hem sağlık, hem de ekonomimiz açısından en güzeli olacaktır. Ucuz etin yahnisi yenmez demişler. Bu inanç aslında kendimizi ona layık görmemekten de kaynaklanır. O çok pahalı, ben ona layık değilim duygusu, değersizlik inancı. Öyleyse önce kendimizi değerli görmeliyiz.
Başka önemli bir husus parayı sevmek. Parayı sevelim. Parayı sevdiğimizi söyleyelim. Elimizdeki mevcut paramız için teşekkür edelim. Bir fatura ya da borcumuzu öderken para harcadığımız için üzülmek yerine, param var ve ödeyebiliyorum çok şükür diyelim. Siz sevilmediğiniz ve istenmediğimiz yere gider misiniz? Para da sevildiği değer verildiği yere gider. Paraya nasıl değer veririz? Mesela çantamızda, cüzdanımızda buruşturulup atılmış para varsa, onları çıkaralım. Düzgün bir şekilde cüzdanımıza yerleştirelim. Çantamızda, cüzdanımızda fatura, senet, borç ifade eden şeyleri çıkaralım, Negatif enerjiyi uzaklaştıralım. Ayrıca cüzdanımızda resim taşımak da pek doğru değil. Cüzdanımızda görebileceğimiz bir yerinde her daim para bulunduralım. Yani miktarı önemli değil ama bir miktar parayı hiç harcamamak üzere cüzdanımızda taşıyalım. Bazıları buna uğur parası da der. Yine cüzdanımızda mesela 1 tane 100 lira yerine 5 tane 20 lira veya 10 tane 10 lira bulundurabiliriz. Bilinçaltımız bunu çok olarak algılayacağı için varlık bilincine geçecek ve kendimizi zengin hissetmemizi sağlayacak. Yine cüzdanımızı çantamızı ve evimizi temiz tutalım. Para enerjisi kirli, pis, dağınık, tozlu ortama gelmez enerji akışı olmaz. Yine farklı bir metot ise evimizin farklı yerlerine paralar koyalım. Miktar önemli değil ama görebileceğimiz yerlerde olsun. Göz onları gördükçe bilinçaltında zenginlik bilinci oluşacaktır. Hatta paraları koyduğumuz bir kasemiz olabilir. Unutmayalım para parayı çeker. Benzer enerji benzer enerjiyi çeker. Para enerjisi yaydığı titreşimle yeni parayı çeker. Hatta bu para kasemizin rengi mor olursa harika olur. Ya da cüzdanımızın rengi mor olabilir. Mor rengin enerjisi para enerjisi ile uyumludur. Onu aktifleştirir. Yine, paramızı elimize alıp onu sallamak hareket enerjisi katacaktır. Nerdehareket orda bereket Yani biz hareket edince ya da spor yapınca nasıl enerji ile dolarız, tembellik yaptıkça ya da uyuyup durdukça uykumuz gelir. Uyku uykunun mayasıdır deriz. Belki de uyku enerjisi uyku enerjisini çekiyor. İşte aynen bunun gibi parayı arada sallamak hareket ettirmek enerjiyi aktifleştirebilir. Bazı kişiler parayı alınca hareket ettirerek yüzüne sürer ve başında dolaştırır para enerjisi hareketlendirir .



Para ve Parasızlığın Anne ve Baba ile İlgisi
Bir insanın yarısı anne yarısı babadan gelir. Bu yarımlarımız da bir problem varsa para ile ilgili problemlerimiz olması da olasıdır. Anne para kazanmayı, baba kazanılan paranın bereketini ve elde tutulmasını temsil eder. Bizler hatırlamayabiliriz. Ancak çocukluğumuza ait ya da geçmişte annemizle ilgili yaşadığımız problemlerimiz, travmalarımız para kazanmamıza, hayatımıza para enerjisi girişine engel olur. Baba ile ilgili sorunlar yaşamışsak para kazanırız. Ancak elde tutamayız, harcarız bereketi olmaz. Birikim yapamayız. Şimdi bakalım parayı kazanamıyor muyuz? İşsiz güçsüz müyüz? Yoksa çok güzel kazanıyoruz ama geldiği gibi gidiyor elimizde durmuyor mu? Şu an annemizle babamızla iyi olabiliriz. Ya da vefat etmiş olabilirler. Mesele geçmişte. Biz geçmişteki o meseleyi çözemezsek para enerjisi bize akmayacaktır ya da zorlanacaktır. Peki nasıl çözeriz? Anne babamızla yüz yüze konuşmamız şart değildir. Hayalimizde annemizi ya da babamızı karşımıza alalım. Onlara kızgınsak yada kırgınsak bunu onlara söyleyelim. Onları affettiğimizi söyleyelim. Sonra onlardan da özür dileyip bizi affetmelerini isteyelim. Onları çok sevdiğimizi söyleyelim. Ve özgürleşelim. Hayatımızda bir şeylerin değiştiğini göreceğiz emin olun.


Zenginliğe Niyet Edelim
Niyetlerimiz çok önemlidir. Hergün bol paraya zenginliğe niyet ettiğimizi söyleyelim. Paramızı biriktiriyorsak iyi niyetler ederek biriktirelim. Kefen parası ya da karagünler için deyip bi kenara koymayalım paramızı. Bu şekilde niyet edersek bu para kara günler icin harcanır. Çünkü o niyetle mühürleyip koyduk. Bunun yerine güzel günlerim için koyuyorum yada ilerde gidecegim tatil parası olarak koyuyorum dersek niyetimize göre harcarız. Ayrıca şunu söylemeden de edemeyeceğim. Para enerjisi ile ilgili sorunları olanların, cinsel hayatıyla ilgili sorunları da olabilir. Çünkü her ikisinin enerjisi aynı çakradan yönetilir.

Kısacası paraya sevgi ve değer verirsek karşılığını alırız. Önce vermeliyiz. Sevgimizi duygumuzu... Hatta paramızdan ihtiyacı olana vermeliyiz. Hediye almalı yakınlarımıza vermeliyiz. Evren boşluğu sevmez unutmayalım. Boşalan enerji alanı varsa yeri dolacaktır. Cüzdanımızda boşalan para enerjisi yerine yenileri gelecektir. Hemde fazlasıyla. Bu nedenle paylaşmayı, vermeyi sevelim. Sultanin kapısında kuru ekmek dilenilmez der büyüklerimiz. Allah bize vermeyi diliyorda biz neden istemeyelim. Hazinesi çok, vermekle hiç birşeyi eksilmeyecekken biz neden istemeyiz diyelim. Onun tüm lütuflarına kapılarımızı açıp buyur edelim.
                                          Ülkü TOKUL

34 yorum:

  1. Hiç böyle düşünmemiştim. O zaman para ve tatili eşleştireyim. Yine güzel faydalı bir yazı olmuş ellerine emegine saglık

    YanıtlaSil
  2. Yine hayatımıza yön veren harika bir yazı olmuş. Yeni yazılarınızı heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim. İlgi merakınız benim motivasyonumu artiriyor. Cok tesekkür ederim..

      Sil
  3. Hemen gidip mor renkte bir cüzdan alayım ben😍

    YanıtlaSil
  4. Güzel faydali bır yazı olmus bana iyi geldi

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.dünyamda ahiretimde zengin oldu 🤗😉

    YanıtlaSil
  6. Harika yazmışşsınız, emeğinize sağlık. Özellikle bu paragrafa bayıldım.
    Kısacası paraya sevgi ve değer verirsek karşılığını alırız. Önce vermeliyiz. Sevgimizi duygumuzu... Hatta paramızdan ihtiyacı olana vermeliyiz. Hediye almalı yakınlarımıza vermeliyiz. Evren boşluğu sevmez unutmayalım. Boşalan enerji alanı varsa yeri dolacaktır. Cüzdanımızda boşalan para enerjisi yerine yenileri gelecektir. Hemde fazlasıyla. Bu nedenle paylaşmayı, vermeyi sevelim. Sultanin kapısında kuru ekmek dilenilmez der büyüklerimiz. Allah bize vermeyi diliyorda biz neden istemeyelim. Hazinesi çok, vermekle hiç birşeyi eksilmeyecekken biz neden istemeyiz diyelim. Onun tüm lütuflarına kapılarımızı açıp buyur edelim.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bi yazı olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  8. Hayata bakış açısı önemli gerçekten. Kullandığımız herşeyi sevmeliyiz parayı da. Ama dengeyi koruyarak. Emeğinize sağlık güzel bir yazı olmuş.👏👏👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkimizda en hayırlısı ve en faydalısı olsun her zaman

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Çok yararlı bilgiler teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  11. Harika yazıyorsunuz kitabınızı sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
  12. Biri paramı dedi pardon siz para konusunumu yazdınız aman Allahım en sevdigim konu çekim yasası ile zengin olmakta varmış hergün bu yazıyı okuyacagım yaşasın zenginlige ilk adım :)

    YanıtlaSil
  13. Bir Kayserili olarak çok faydalandım.😃 Tebrikler..

    YanıtlaSil
  14. Büyük bir düşünürün dediği gibi 'Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından zevk alır' cok eşdeğer bir yazı olmuş kalemine kuvvet

    YanıtlaSil
  15. Para parayi ceker kesinlikle haklisin

    YanıtlaSil
  16. Bir liralardan tespih yapsam.ipini de mor yapsam.para enerjisini hızlandırır mı...

    YanıtlaSil
  17. Para mı mutluluk mu yazı güzel olmus

    YanıtlaSil
  18. Imkansız dıye birsey yok

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir yazı olmuş meğine sağlık

    YanıtlaSil

Masumiyet ve Beyaz renk

Beyaz, renk bilimciler tarafindan bir renk olarak görülmez. Tüm renkleri yansıtır. Temizliğin masumiyetin ve saflığın simgesi olan beyaz...