3 Ocak 2020 Cuma

Paranın ve keyifin rengi turuncu



Turuncu renk oldukça yüksek enerjili bir renktir. Sarı ve kırmızının karışımından elde edilen bu renk hayatınızın her alanında pozitif etkisini hissettirecektir. Turuncu rengin enerjisi mutluluğu davet eder. Neşenin ve kahkahanın rengidir. Keyif verir turuncu renk. Aynı zamanda göbek çakrasının rengidir. Başka ne gibi etkileri vardır turuncunun? Olumsuz etkileri var mıdır? Gelin hep beraber inceleyelim.

Turuncunun olumlu etkileri
Bu renk, insanların psikolojisine pozitif katkıda bulunur. Dostluğu sıcaklığı samimiyeti artırır. Sıcak bir renktir. Sessiz sakin çocukların sosyalleşmesi için turuncu kullanılabilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, turuncu size iyi gelecektir. Sindirim problemleri çekiyorsanız turuncu renk ve turuncu renkli besinler sorunlarınıza iyi gelir. Hatta tuvalette turuncu renk bulundurmakta, sindirim sistemini rahatlatır. Turuncu rengin enerjisi, iştah açıcı özelliğinden dolayı fastfoodlarda tercih edilmektedir. Hayal kırıklığın varsa ya da umutsuzluğa düşmüşseniz kesinlikle turuncu rengin enerjisi size iyi gelecektir zor ve üzüntülü zamanlarınızda manevi anlamda size enerji verecektir. Zaten maneviyatın da rengidir. Keyif veren bir renk olduğu için karı koca arasındaki huzursuzluklara iyi gelir. İlişkilerine mutluluğu artırır. Neşe ve keyif katar. Turuncu rengin enerjisi sarı renkten daha fazla iyileştirici etkiye sahiptir. Sağlığımıza olumlu etkileri sarıdan fazladır. Çünkü kırmızının ve sarının optik karışımından oluşur iki rengin enerjisini de taşır. Solunumu artırır. Ciğerleri genişletir. Krampları ve kas spazmlarını gevşetir. Raşitizm ve kemik erimesine iyi gelir. Rahim yumurtalık ve üreme problemlerin de etkisi yüksektir. Tat alma duygusunu uyardığı için iştah açar.


Turuncu ile parayı çağırın
Paranın enerjisidir, turuncu rengin enerjisi. Turuncu kullanan kişiler parayı hayatlarına davet ederler. Para akışını aktive ederler. Bu nedenle cüzdanlarınızın turuncu olması, paranın size gelmesinde etkili olacaktır. Genel olarak bilinen cüzdanların mor olmasıdır. Evet mor enerjisi en yüksek renktir. Ancak dikkat edilmezse, doğru karar verilmezse, para geldiği gibi bol bol da çıkabilir. Turuncu, sarı ile kırmızının karışımı ve onların yüksek enerjisinin birleşimi olduğu için iki rengin enerjisi ile parayı çeker. Altın sarısı da böyledir. Bankalarda turuncu rengin enerjisi ile para enerjisinin özdeşleştirildiğini görebilirsiniz.


Turuncunun olumsuz etkileri
Çocuk odaları, çalışma odaları, dinlenme odaları turuncu rengin enerjisi ile enerji artışına neden olacağı için pek tavsiye edilmez. Turuncunun iştah açıcı özelliğinden dolayı kilo problemi olanların daha az kullanması gerekmektedir. Kafelerde, fastfood ve lokantalarda turuncuya ağırlık verilir. İştahı açtığı ve sohbeti, iletişimi artırdığı için müşterilerin dikkatli olması iyi olur. Uzun sohbetler esnasında iştahlarda açıldıkça para harcamalarında artış olabilir. Kırmızıya yakın tonları kızgınlıklara, agresifliğe neden olabilir.

Turuncu rengin enerjisi mavi renk ile dengelenir. Bloke olmuş pozitif enerji açığa çıkar. Beyaz ile enerjisi arttırılabilir. Siyah ile enerjisi azaltılabilir. Kıyafetlerinizi ya da mekanlarınızı, mobilyalarınızı baştan aşağı turuncu renk yapmanıza gerek yok. Takı, aksesuar, saat, fular, çorap, iç çamaşırı, cüzdan gibi eşyalarınız turuncu olsa da yeterli. Evinizde de bir vazo, süs eşyası, biblo veya bir miktar turuncu kullanmak da aynı etkiyi yapar. Turuncu renkli gıdalar havuç, portakal, mandalina yenmesi de bu rengin enerjisinden faydalanmanızı sağlar.

 Sonuç olarak kendinizi yalnız, depresif, mutsuz ve keyifsiz hissediyorsanız turuncu rengin enerjisi size yardımcı olacaktır. Parasal sorunlarınız varsa turuncuyu bir deneyin. Turuncu ile keyiflenin, canlanın, paralarının, ayağa kalkın. turuncuyla neşenize neşe katın.
                                        ÜLKÜ TOKUL

17 yorum:

  1. Nasipde yoksa turuncu napabilir ki😩

    YanıtlaSil
  2. Turuncu cuzdan mi alsam? :)

    YanıtlaSil
  3. O zaman turuncu yu hayatımız da daha çok kullanmalıyız sanırım. Bu faydalı bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. O zaman turuncu yu hayatımız da daha çok kullanmalıyız sanırım. Bu faydalı bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Pek tercih edilmeyen bir renk ama ben herzaman tam turuncu olmasada yakin renklerini kulllanmayi seviyorum. Teşekkürler ülkü hanim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi aksesuar çorap fular gibi eşyalardada kullanilabilir

      Sil
  6. Ne turuncuymuş böyle. Baya enerjisi varmış

    YanıtlaSil
  7. Hayatımızda mutluluk ve huzur ve sağlık için neler mümkün.sonsuz olasılık seçiyorum.kûn fe yekûn

    YanıtlaSil
  8. Turuncu olduğundan dolayı artık en sevdiğim para 50TL :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence cuzdaninizida turuncuya çevirin. Ama asla kahverengi cüzdan kullanmayin. Parayı çekmeyen tek renk.

      Sil
  9. Siz bir dahisiniz renleri sizin ile tanidim

    YanıtlaSil

Masumiyet ve Beyaz renk

Beyaz, renk bilimciler tarafindan bir renk olarak görülmez. Tüm renkleri yansıtır. Temizliğin masumiyetin ve saflığın simgesi olan beyaz...